Recente en minder recente publicaties
Dr. Martin van Kalmthout                   psychotherapeut en schrijver
Publicaties
© Martin van Kalmthout 2021
Sinds 1977 zijn er een aantal publicaties van mijn hand verschenen. Onder de knop “publicaties” vindt u een selectie van deze publicaties.
De lezingen en publicaties hieronder kunt u downloaden. Dit doet u door te klikken op titel van het document, het document wordt dan geopend. Vervolgens klikt u met de rechtermuisknop op het document en kiest u voor “Opstaan als”
een terugblik met de kennis van nu. Voordracht gehouden op de studiedag van de KSSV “Rituele dimensies en de hulpverlening” op 23 november 2011 te Utrecht.
Op zoek naar een duurzame identiteit. Persoonsgerichte therapie in de 21ste eeuw Bewerking van een lezing gehouden op het gezamenlijke congres van VCgP en WCEPC in Antwerpen op 2 en 3 oktober 2015 en gepubliceerd in het tijdschrift Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Spiritualität und Sinnfindung: existenzielle Fragen in den Personzentrierten Psychotherapie und Beratung. Publicatie in het tijdschrift: Gesprächspsychotherapie un Personzentrierte Beratung 1/18 24-27